Caphca is een evoluerende onderneming in de creatieve sector. Ons doel is om de visie van van onze klanten te visualiseren. Dit rekening houdend met hun wensen en verwachtingen. Het is onze missie creatief bij te dragen aan zowel het bedrijfsimago als aan de voorstelling van producten en diensten die bedrijven aanbieden. Caphca staat voor creativiteit, vernieuwing en advertising.

Het medium dat wij gebruiken is erg veelzijdig. Wij hebben voornamelijk ervaring in de fotografie- en filmsector. Om uw project te realiseren werken wij samen met freelancers die expert zijn in hun vak. Caphca garandeert kwaliteit en professionaliteit doorheen het gehele creatieve proces. Wij vertrekken vanuit het perspectief van de klant en verwerken daarin onze eigen input. Terugkoppeling met en feedback van onze klanten is voor ons een must.

Caphca is gespecialiseerd in productfotografie, portretfotografie en Reclamefotografie Daarbij verzorgen wij ook korte filmprojecten. Deze omvatten filmreportages, interviews en commerciële boodschappen. Om de kwaliteit van onze eindproducten te optimaliseren, voorzien wij ook in High-End Retouching / Beeldbewerking. Dit vanwege onze expertise in beeldmanipulatie.

Caphca is nu al een gevestigde waarde op de markt. In de voorbije jaren hebben wij dan ook met enkele grote klanten mogen samenwerken. Naar de toekomst toe dragen wij de ambitie mee om ook u als potentiële klant te overtuigen van onze kwaliteiten en samen uw project te realiseren. 

 

Met vriendelijke groeten

Christophe Luts | Zaakvoerder

www.caphca.com