Global Image is een offline én online PR bureau dat gelooft dat de juiste verhalen ervoor kunnen zorgen dat uw merk of product de benodigde naamsbekendheid verkrijgt. Wij vinden het bijzonder belangrijk om te bouwen aan uw (online) identiteit – en om uw troeven en talenten uitgebreid in de bloemetjes te zetten.

Het vertellen van uw verhalen doen we aan de hand van kwalitatieve blogposts – en andere copy. Deze berichten verspreiden we aan de hand van onze unieke en uitgebreide persdatabank die zowel Vlaanderen als Wallonië beslaat. Wij bieden tevens onmisbare diensten zoals conversation management en social mediamanagement aan. Wij zorgen er immers voor dat uw bedrijf of organisatie in de spotlight wordt gezet – of dit nu offline of online moet gebeuren. Verder werken wij graag aan de hand van Influencer Marketing: wij zorgen ervoor dat uw merk, product of dienst op organische wijze wordt aangeprezen bij uw doelpubliek door eerst en vooral échte fans te creëren die invloed kunnen uitoefenen.

Global Image staat dus zowel offline als online voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. U kan bij ons terecht voor:

- klassieke PR campagnes
- creatieve stunts
- alle soorten online PR – zoals conversation- en social mediamanagement

Contacteer ons voor meer informatie!