Een creatief en persoonlijk ontwerp is wat u kan verwachten van ontwerpbureau inteRom, onder de leiding van ondernemend ontwerper Nicolas Rombaut. Na overleg met de opdrachtgever wordt er gezorgd voor een doordacht ontwerp op maat van de bewoners of gebruikers.

 

Na een persoonlijk gesprek wordt uw idee of ontwerp uitgewerkt op basis van ruwe 3D impressies en indien gewenst een overzichtelijk grondplan.

Hierbij ontvangt u steeds een vrijblijvende offerte.

Aangezien elk project uniek is wordt telkens het beoogde resultaat en de daarbij gebruikte tools zoals bijvorbeeld plannen en type van 3D impressies aangepast aan uw eisen.

Bij grotere projecten wordt u geregeld op de hoogte gehouden met het nodige beeld- en planmateriaal zodat het ontwerp eventueel kan bijgestuurd worden.

 

inteRom is een ontwerp- en visualisatiebureau gevestigd in Lier waar u terecht kan voor zowel uw particulier als commercieel interieurontwerp, specifiek meubel ontwerp, maatmeubilair, standenbouw en visuele & technische grondplannen. Daarnaast kan u bij inteRom ook terecht voor uw 3D visualisaties. Deze 3D beelden kunnen u als particuliere verkoper, projectontwikkelaar of makelaar helpen om de verkoop of verhuur kracht bij te zetten en kopers of huurders een beter beeld te verschaffen hoe hun leven er kan uitzien in het vastgoed dat u aanbiedt.