Passie voor creativiteit en vakmanschap

Nancy creëert een eigen collectie hedendaagse, handgemaakte designjuwelen en kent een trouw en groeiend publiek op zoek naar originele juweelontwerpen en transformaties. Zij is bestuurslid van de Federatie van Juwelen en Uurwerken - Ars Nobilis en oprichtster van The Circle of Belgian Jewelry Design.Een juweel is een emotie die wordt vastgelegd in een onvergankelijk object. Een juweel geven is emotie geven. Elke creatie is uniek en heeft een persoonlijk karakter.Ook transformaties van oude juwelen vormen een boeiende uitdaging.

Sinds enkele jaren stort Nancy Aillery zich actief in de schilderkunst.Ze schildert niet-figuratieve kleurcomposities. Acryl op doek."Ik weet steeds welke richting een schilderij moet uitgaan, maar nooit hoe het zal eindigen. Mijn schilderijen groeien tijdens het proces en kunnen zeer verassend uitdraaien.”Haar kunstwerken zijn een constant zoeken naar evenwicht in compositie en kleur.Moderne schilderijen die perfect integreren in uw interieur, kantoor of bedrijf.Hedendaagse kunst in uw woon- en werkomgeving.

U kiest uit de bestaande collectie of bepaald aan de hand ervan, de afmetingen, kleuren en stijl van uw gepersonaliseerd schilderij.Een abstract schilderij creëert communicatie, werkt inspirerend en schenkt ieder individu zijn persoonlijke fantasiewereld.