STUDIO WE ARE KELLY
ILLUSTRATOR + CHARACTER DESIGNER

Ik zet uw verhaal om in een persoonlijke beeldentaal, evenals het visualiseren van uw visie en het vormgeven van uw merk. Mijn specialiteit is gevoelige topics bespreekbaar maken door deze conceptueel, symbolisch en poëtisch te benaderen.

BRAND WE ARE KELLY
THE PRODUCT

Een producten collectie waarbij je aan pick and mix / mix and match kan doen en zo je eigen op maat gemaakt product samen kan stellen. De collectie bestaat uit een assortiment van high quality prints, porseleinen borden, tote bags, postkaarten en veel meer.

WE ARE KELLY + FRIENDS
GALERIJ

Ik startte in 2014 We Are Kelly And Friends, een pop up galerij waarbij ik met mijn brand We Are Kelly sociaal maatschappelijke projecten op een zeer toegankelijke manier link aan illustratie, kunst en design.

www.wearekellyandfriends.be

OVER KELLY DE MEYER 
ARTIST

Ik ben illustratrice, vormgever en character designer. Ik word niet zozeer gedreven door het beeld maken an sich. Mijn drijfveer ligt dieper dan dat, namelijk bij een voortdurende zoektocht naar datgene dat ons, ongeacht ons ras, allemaal met elkaar verbindt.
Kunnen woorden echt gevoelens uitdrukken? Ik probeer emoties uit te drukken met een taal die tegelijk subtiel, nauwkeurig, intiem en kwetsbaar is. Elk werk vertelt een teder verhaal zonder dat het sprookjesachtig is. Dat verhaal voert je mee naar een plaats ver voorbij schijn en voorkomen. Een plaats die onderhuids ligt, waar de echte blessures zijn. Alles wordt wat duister, maar niet gevreesd: in dit verhaal word je alleen met jezelf geconfronteerd.